Brug din jordiske tid

Der er mennesker, der har problemer, der er kede af det, deprimerede, mener, at livet ikke er noget værd. Ja, nogle begår selvmord, for de siger, at de vil væk, de vil ud af det, de gider ikke at leve livet på jorden. Mennesker, som gør det, er uvidende mennesker; de kender ikke loven om at blive til, og de bliver, hvis de overhovedet oplever deres karma, også meget skuffede, for livet er til stede for at løse problemer. Efter den jordiske død kan du ikke løse nogle problemer. Man fødes netop på jorden, fordi man skal forandre og udleve sin karma. Et vidende menneske skal styre sin karma til det, som er mest humant.

Der, hvor noget kan forandre sig for dig; der, hvor du har magt til at forandre noget for dig, er i livet, og ingen slem situation er uden muligheden for at løse den.

Den holdning, som du får gennem følelsen i Factum Humanum, den holdning giver dig den styrke, som muliggør selvdisciplin, de venner, der er tålmodige med dig og den kærlighed, der er brug for, så du kan gå videre.

Du er her, du er nu, du er vidende. Heldige dig. Virkelig, virkelig heldige dig.

Philipp Schober